LEGO Friends akció!

        

2012. szeptember 06-tól minden 4000.-Ft feletti LEGO Friends termék vásárlása esetén egy Friends rajzfilm  DVD-t adunk ajándékba a készlet erejéig!   

Láttad már a LEGO Freinds termékeket?   

Pár terméket bemutatunk a  kínálatból:    

Andrea a City Park Café-ban dolgozik, és imádjakiadni a finom fogásokat, amikor éppen nem énekel a seprűnyelet mikrofonként tartva, és nem álmodozik a nagy sikerről. Ez Heartlake City-ben tökéletes hely minden LEGO Friends számára a milkshake-ek és burgerek melletti találkozásra, vagy egy kis hűsölésre és szórakozásra. Olyan konyhában süthetsz nyalánkságokat a lányoknak a kávéházban, amelyben minden megtalálható, amire csak szükség lehet egy stílusos kávéházikonyhában. 2 mini babafigurát tartalmaz: Andrea és Marie  

   

    

Pattanj fel Heartlake City legmenőbb járgányára és gyűjtsd össze a LEGO Freinds csapatot egy vidám fordulóra és kalandozásra. Stephanie imád kocsikázni vagány, nyitható tetejű autóján. Segíts neki csillogó tisztára mosni, és tedd a kiskutyát a hátsó ülésre! Ezután vidd a LEGO Freinds csapatot a szépségszalonba, a tengerpartra, vagy csak autókázz egyet a lányokkal! Stephanie mini babafigurát tartalmaz.   

   

 

Forgalmas nap a mai a szépségimádók számára a Pillangó szépségszalonban. Emma imádja elegáns kis szalonját Haertlake City központjában. Itt vásárolhatsz rúzst, make-up-ot és hajápolási eszközöket. Emma és minden barátnője mesésen fog kinézni csokrok, napszemüvegek, hajkefe, tükör, rúzsok és egy új frizura hatására. Készítsd fel a lányokat mindenféle rendezvényre a szalonba, ahol átrendezheted a bútorokat is. Emma és Sarah mini-babafigurát tartalmaz.   

    

    

A Heartlake állatkórházban Heartlake City minden állata kaphat segítséget és ápolást, ha szüksége van rá. Mia segédkezik, és megtanulja, hogyan viselje gondját szőrös barátainak. Segíts az állatorvosnak, hogy minden aranyos kis flótást meggyógyítson! Vizsgálad meg mindegyiket a vizsgálóasztalon, mérd meg hőmérsékletüket, tegyél rájuk jeges borogatást, hallgasd meg a szívverésüket, és add be nekik a gyógyszereiket. Mérd meg a súlyukat a mérlegen, sőt még meg is röntgenezheted őket. Díszítsd ki a ketreceiket pillangókkal, katicákkal és virágokkal! A csomagban 3 állatot, továbbá Mia és Sophie állatorvos mini-babafigurát találsz.  

    

Gyere és keresd a Bambini játéküzleteinkben!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.